Ridhus med Ricco

Jaha nu börjas det. Det var förmodligen Riccos tanke när vi åkte till ridhuset i Värnamo i dag. Vitsen med detta är ju att han ska bli van med olika miljöer mm. Kunde inte låta bli att ta några rutor på killen i manegen. Irene skriver lite mer om det hela i sin blogg.

[youtube_sc url=”https://youtu.be/T2dCLcakKJg” rel=”0″ showinfo=”0″]

För övrigt så kom det däringa vita nedsinglande från skyn. Får väll försöka att ha överseende med vädret nu när det börjar knalla mot våren. Solen rullar i alla fall upp kl 7,24 och drar täcket över sig när klockan slår 17,13.
Ytterligare en ljusning i senvinterdagen just nu är att det börjas med planeringen för vår och sommar turerna. Växjö i april, Skillingaryd i maj och Borås i juni, till att börja med. Ransäter och Svenstavik finns i tankarna för sommaren och vad som blir det får vi se.
Ses

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.