En schnauzer håller koll.

Vilket härligt väder det just nu. Fåglarna har börjat med sina vårinviter och solen värmer så där härligt vårlikt i läaläget.

Ricco har nu kommit på att uppe å kullen så har man en utomordentlig koll på omvärlden. Man kan se vad matte eller husse har för sig samt att kompisarna Zenna och Kenzo eventuellt ligger inom anfallsområdet.

Ricco_RAW4557
Jag har koll på dej, husse.
Ricco_RAW4558
Nä, nu är det dags att gå till anfall.
Ricco_RAW4564
Se upp husse, här kommer jag

Nu börjar man även så smått att tänka på den kommande vårens utställningar mm. Det är några år sedan det senast begav sig, och det ska bli kul att se hur han kommer att gå i ringen. Den första kollen på detta blir i slutet av april i Växjö. En inoff som ger Ricco lite träning i utställningscirkusens alla vedermödor i form besökare och annorlunda ljud mm. Då blir det det förmodligen även premiären för honom att övernatta i husvagnen.

Han har nu fått en alldeles egen sida i indecernos och där kommer det att  bli lite mer om lillkillens aktiviteter.

ricco_sida

Jaha, våren är nu tydligen inte så väldigt långt bort så det är nog dags att ta fram geokartan och börja med att planera för de kommande geocachingturerna. Dessutom så måste ju det planeras för utställningar och så småningom även tävlandet i lydnad och rally. Det lär bli många besök runt om i Sverige de kommande månaderna. Dessutom är det nog hög tid att planera vart det ska bära åstad på semestern.

Jopp, så var det med detta. Nu väntar hembakade hetväggar på att snart få intaga sin plats på tallriken för vidare transport in i munnen. Det blir gött.
Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.