Sitt och stå

Jo det är dags för en liten filmsnutt igen. Denna gång är det Ricco som visar upp sig med några ”sitt” och ”stå”. Han är riktigt duktig den lille trettonveckors killen. Det är mycket go i honom, att leka och sova samt socialträna är den huvudsakliga sysselsättningen förutom att bli rastad ett antal gånger per dag. Något mer just nu var det inte, så vi ses.Jo det är dags för en liten filmsnutt igen. Denna gång är det Ricco som visar upp sig med några ”sitt” och ”stå”. Han är riktigt duktig den lille trettonveckors killen.

[youtube_sc url=”https://youtu.be/Gxl6vUXioTc” rel=”0″ showinfo=”0″ nocookie=”1″]

Det är mycket go i honom, att leka och sova samt socialträna är den huvudsakliga sysselsättningen förutom att bli rastad ett antal gånger per dag.
Något mer just nu var det inte, så vi ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.