Internationella EarthCache Dagen 2015

Den 11 oktober är det Internationella EarthCache Dagen 2015. Klart att det skulle loggas en sådan. Dagen började med att blomster skulle införskaffas till Anders. Han firar sin födelsedag i dag, vilken i ordningen? Enligt välinformerade källor så handlar det om fyrtioett år. Nä väl efter att vi firat honom så bar det av hem för ett klädbyte. Efter en fikat bar det i väg mot cachen ”Storåns meandrar”, en Earthcache som vi funderat under en längre tid på att ta.

Tur att den inte blivit loggad innan, nu passade det utmärkt att införliva den i samlingarna just denna dag. Har några bilder från området kring cachen, de kommer lite längre ned.

Nu är den ”stora” byggnaden snart klar. En gömma som jag lagt en hel del jobb på. Utplaceringen blir nog i den kommande veckan om vädret tillåter. Sedan har jag bara fem cacher under bearbetning kvar. Alla i olika nivåer av färdigställande. Dessutom ligger det några på lut som inte kräver så mycket förarbete. Målet är att lägga ut 10 detta år. Har lagt sex cacher just i skrivandet stund. Mer kommer om dessa återstående lite längre fram.

Så lite bilder från Storån.

storan_4 storan_3 storan_1 kvarhangande janne irene storan_5 storan_lovets_vag

Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.