Vad är det för byggnad?

Opps. Inte tänkte jag på att detta cachebygge skulle dra till sig hugade spekulanter redan på detta stadium. Att den står bredvid vägen för att liksom ”mogna” trodde jag inte skulle skapa någon nyfikenhet. Men då detta redan skett kanske jag måste lägga ut lite bilder på det gamla herresätet från 1888. Tyvärr så har PBN (Pysslingarnas byggnadsnämnd) ålagt mig att om jag vill publicera några bilder så måste jag censurera vissa delar av innehållet. Detta för att bibehålla integriteten för de boende.

litencensur
Censuren gjorde sitt jobb

 

Informerade en av spekulanterna om att eventuellt så kommer en Hkp4D i denna vecka eller så, för att fixa transporten. Fick just veta att det blir en annat företag som gör lyftet, här är deras maskin.lyftet

Nog om detta för tillfället. Återkommer med en rapport om hur det gått med byggnadslyftet när huset står på plats. Ett litet tips till er som inte har börjat geocachat ännu, gå in på sidan om geocaching och regga er. Det är ert första steg till en kul och aktiv fritid.

Ses när mer händer.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.