Många gömmor blir det

God afton.

Kollade för skojs skull hur många nya gömmor det hitintills har gjorts i Sverige i år. Jo 16 615 gömda hitintills detta år. I dag finns det totalt 136 938 gömmor att leta efter i riket. Dessa söks av 65 956 aktiva skattletare. I världen finns det 2 714 319 att hitta och dessa söks av 1 714 697 cachare runt om på på klotet.

Vem har då hittat flest gömmor i världen? Jo en som har Alamogul som nicknamn och är boende någon stans i Californien, har loggat in otroliga 129,556 cacher. Den som har gömt flest cacher i Sverige är Slitex, tror att det är en norrlänning, Slitex har gömt otroliga 1 188st.

Vi själva kämpar på mot 1 000 hittade detta år. Hur många vi gömmer under 2015 får vi se.

Håller på med ett nybygge av ett litet hus som är beläget ute i skogen. Ska bli en cache när den blir färdig. Nä, nu så är det dags att inta horisontalläge för att samla krafterna inför morgondagens vedermödor.

Avslutar med en trevlig liten bild på märken och bälte som visar Indecernos aktivitet ute i geocachingvärlden.

Ses.

2 svar till “Många gömmor blir det”

  1. Ja, det var verkligen ett fint litet hus. Som jag dessutom fick den äran att sätta nyckeln i dörren på, som första besökare! Underbart att ha cachare med ert hantverkskunnande och snillrikhet på så nära håll. Har känt mig lite ensam i Bredaryd tidigare, som utpytsare av gömmor. Gott att ni trädde in på arenan.

    • Jo det är riktigt roligt att kunna omsätta idéer sam man har till cacher, problemet är att man hela tiden flyttar ribban uppåt. Har just nu några på G och en av dessa som i stort sett nu är klar kommer nog ut i veckan. Inspirationen kommer till stor del från en som kallar sig 1000 sjöar. Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.