Ricco tog RLD A.

Nu har säsongen börjat för rallylydnaden. Senast det begav sig var i oktober förra året. Nu var det dags för ett återbesök i Ulricehamn BK och deras inomhushall. Jag måste ge klubben en eloge för att på detta utrymme kunna erbjuda två fina banor samt försäljning av korv och kaffe. Gissa att det gick åt en hel del av den varan under tävlingarna denna dag. Kul att få träffa en hel del nya ansikten denna gång på tävlingarna. 

Det känns kul att premiären blev lyckad. Ricco tog nu sitt tredje diplom och kan sålunda lägga titeln RLD A i sitt namn. Grattis matte och Ricco. Filmen från tävlingen lägger jag ut i morgon. Nu fortsätter vi att tävla i denna klass ett tag framöver, det är lite som behöver finslipas innan det är dags för mästarklass. 

Matte och Ricco kommer tillbaka efter en rastarunda

Nästa begivenhet blir i Oskarström den 3 februari. En tävling som går i ett ridhus så det kommer säkert att ge nya utmaningar vad gäller Ricco och dofter.   

JO, när man sitter och väntar så här under tävlingarna så funderar man över olika saker och denna gång kom jag på ett problem som jag för en tid sedan lite svårt att lösa. Det var så att Eva och Anne är tillsammans 44 år. Eva är dubbelt så gammal som Anne var, när Eva var hälften så gammal som Anne kommer att vara, när Anne är tre gånger så gammal som Eva var, när Eva var tre gånger så gammal som Anne. Hur gammal är Eva? Jag vet nu hur det förhåller sig med damernas ålder, gör du? Lovar att ge ett svar nästa gång.

Ses.

 

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.