Janne

 

 

janne_2

Jag skriver i bloggen när andan faller på. I bland blir det titt som tätt och i bland inte så ofta. Vad jag skriver om beror på vad som faller in i reflxtionen, nej det är inte felstavat det bara bidde på detta viset fullt avsiktligt. Högst upp på skalan av intresse ligger helt klart plåtslageriet. I dag har detta blivit en helt digitaliserad hantering. På både gott och ont. Några delar av det onda: Dofterna är borta, soppningens förväntan i det svagt av ett gult ljus upplysta rummet är borta mm.

Några delar av det nya goda: Man jobbar i ljuset, snabbt ett resultat mm. Och visst har även jag insett fördelarna med ett digitalt ”mörkrum”.
Att plåta digitalt måste jag i dag medge är en absolut succé. Efter Nikon:s F4 som var en filmslukande kamera så köpte jag en Nikon D200:an. Det var en digital kamera som för mig blev en inkörsport till att plåta digitalt. Det senaste tillskottet i kamerafamiljen blev en Nikon D750. En kamera som jag är enormt nöjd med vad gäller de möjligheter som en systemkamera av denna klass ger.

Så var så god å håll till goda med vad plåtslagaren presterar i bildlig och präntad form i bloggen.

Väl mött
Janne.
.

d750
D750 2016, en kamera som ligger i topp vad gäller kvalitet. En proffskamera som tål lite hårda tag.
nikon2
F4:an 1996 var min första proffskamera från Nikon. D200:an 2007. Fick bli ett digitalt alternativ till F4:an och har hängt med länge.

 

 

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.