På g

En ny utläggning av en gömma startade denna vecka. Den blev snabbt loggad. Klockan 21,23 blev den publicerad på sidan, klockan 22,27 var den FTF: loggad och klar.Det är bara att gratta 1000 sjöar till insatsen denna mörka oktoberkväll.

Nu börjar det närma sig cacheflytten av bygget. De sista bitarna har nu fallit på plats och ställningen är monterad på den rätta platsen. Har varit tvungen att justera lite så det var bara bra att den fick stå å mogna lite här innan den blir utplacerad.

Förmodligen så lyfts den ut på plats i slutet av veckan. Behöver lyfthjälp och transporthjälp men det har redan ordnat sig.  Lägger nog upp lite bilder från flytten på denna sida.

Jo, vi var på en cache som heter Lätt funnen i helgen. Men den var fasiken så marig. Ett litet tips, kolla här på en riktig luring. Lätt hittad I skrivandets stund har 21 hittat den men 52 har inte hittat cachen.

Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.