Nätverk i bilen?

Jo det blir det, nu och framöver. Satt in en liten router som klarar att koppla flera enheter.

net1modem
En nätt liten wifi router som inte är större än en liten mobil.

Testade den på Öland med ett mycket bra resultat. Så nu behöver man inte dela på trånga och dåliga uppkopplingar när man är ute. Fördelen är ju att den ligger och jobbar hela tiden och på så sätt alltid klar att användas.

Det enda extra som jag utrustat bilen med utöver routern är en takantenn. På så sätt klarar den av att koppla upp mot husvagnen när man campar. Dessutom så förbättrar den ju även räckvidden för nätet. I detta fall är det NET1 som levererar tjänsten.

Gasolen till husvagnsgrillen var slut så det var bara att byta den. Kollade lite priser för att fylla/byta flaska. Jag trodde nog att det var variationerpå priset men inte att de var så stora.

Att få en PC10 fylld/bytt kostar mellan 180:- till 598:- Det lägsta i Skåne och det högsta i Åkersberga. Man kan lätt tjäna några hundra på att kolla upp priset innan man fyller/byter sin tomma flaska. Här kan du själv kolla aktuella priser: Gasolpriser.se

Jo, är det inte så att om någon är för trött för att ge dig ett leende, ge denne ditt, för ingen behöver ett leende så mycket som de som inte har några att ge. Eller?

Ses

 

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.