Med siktet inställt mot norr

Vart ska vi dra åstad denna gång nu i sommar? Söder, öster, väster eller mot norr? Klart att det blev mot norr även denna gång.

Först ett stopp på Lilla Torpa hos Ingvar ett par dagar sedan far vi upp till Storfors i Värmland och sedan vidare till,…..  tja vi får vällan se vad det blir. Säkert är dock att blir det en hel del cacher att logga under tiden som vi är ute.

Husvagnen är nu besiktad å klar. Rent papper denna gång igen. Måste tacka Anders för att han med stor energi sprang bredvid vagnen vid bromsprovet hemma på grusvägen. ( jag körde nog lite extra fort, eller? )

alvdalens_camping_RAW_1733
Besiktad å klar för ett par år till

Jo det blir ju mot norr som sagt men när det sedan är dags att vända kylaren söder ut så kanske vi tar oss ut mot öster och ner via Mariefred. Skulle vara kul att se Kalkudden igen efter många år. Där avverkades de flesta av barn och ungdomsåren innan en blev en smålänning. Får återkomma när tankeverksamheten mognat lite.

Jo, vi har nu tingat en valp. En schnauzerhane från Degerfors och kennel Chevrolet. Kenzo är nu över tolv år så det blir en bra lösning för både valp och Kenzo. Han är underbar med valpar så det blir en bra start för valpen att få en snäll farbror som man kan busa med.

Irene skriver mer i sin blogg. Länk till Chevrolet finns på vår hemsida under kennlar.

Ses

 

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.