Norge cache nr 1

Japp där satt den. En cache utanför kungariket Sverige. Vi satt å funderade på vad vi skulle ta för gömmor denna dag. Då kom vi på att det inte var så långt in till Norge. Enligt GPS:en var det ca 30km. Ok vi tar den. In med allt i bilen och i väg. Först så lades koordinaterna i TomTom. Hoppsan, då visade det sig att det var ca 60 km, men va då vi har ju semester, så vi stack i väg efter den första ”utrikiska”  gömman. En mycket vacker väg tog oss till cachen, Irene har bilder från upp och återfärd.

Her logges det for harde livet. Irene skriver i cache jeg fant. Nå er det off tilbake til Sverige. Takk Norge for cachen.

Irene har logget cachen
Irene har logget cachen
Jeg fikk satt tilbake cache når jeg visste at det var fra starten
Jeg fikk satt tilbake cache når jeg visste at det var fra starten

Så det var på tide å vende tilbake til Sverige etter noen spennende og romantisk cacheletning i Norge. På väg tillbaka mot 45:an så stötte vi på ett hägerpar som givetvis skulle plåtas.

hager

Så var vi då tillbaka till husvagnen. Kvällen planeras för lite hunungsrökt lak med björnkorv och rökt björnkött, samt lite goa ostar å kex. Allt serveras med det dryckjom som respektive föredrar. I morgon drar vi hemmåt. Men vi mellanlandar i Karlsborg.

Ses

 

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.