Grillsommaren är räddad

Nu är Landmans Avalon på väg för att intaga sin plats i grillhuset.

[youtube_sc url=”http://youtu.be/nKVjcM8kf5w”]

Det är med lite sorg som den andra grillen snart nu tar plats på släpet till tippen. Efter enbart tre års grillande så är alla brännare och flametamers totalt upprostade, trotts att de var emaljerade. Men så är det mä de.

Naturligtvis så blir det en invigning av 12792:an när den kommer. Bör bli på måndag-tisdag.

Måste byta ett framdäck däck på gräsklipparen. Attans vilka priser. Ringde runt och hamnade på allt från 1 200:- till 875:- för ett litet däck till åk-klipparen. Men så hittade jag en gummiverkstad i Eskilstuna som har en webbutik. Priset? Jo 525:- för ett däck, tackar.

Så att byta det däcket blir nog inte aktuellt förrän i nästa vecka. Fick också lov att fixa tä Irenes handklippare. Den hade pajjat med att ett stag till start och drift gått av. Det ordnade sig med att det blev en strömbrytare istället, så nu kan hon även klippa gräset när det inte klipps hundar.

Jo, det spelar ingen roll vem som stöder mig när jag har rätt, vad jag behöver är någon som håller med mig när jag har fel. Eller?

Ses.

2 svar till “Grillsommaren är räddad”

  1. Slurp….dräglar bara jag ser grillen på filmen eftersom jag tänker på allt gott som kommer tillagas. Behöver ett nytt bakdäck till vår gräsklippare pga pyspunka. kram

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.