No Title

Bilar, vad de kan orsaka problem. Lika motbjudande som älskade är dessa fordon på fyra hjul.

Bilar, goa att köra när de nu fungerar. Åsså har man då den där lilla älsklingen som man bara vill ha, det kan vara en av senaste modell eller en med patina i lack, kaross och motor. Jag har på sätt å vis båda fenomenen. En med en ålder av 22 år

Lite insnöad just nu.

samt en av en lite yngre årgång, jag tror det är en -03. Jo, så får jag ju inte glömma telningarna, Adrian är född -04 å den andra så ung som -07
Men alla ska ha sin årliga kontroll hos farbrorn i hallen. Det brukar gå bra i stort sett alla gånger, men sist som åldringen var inne för sin undersökning, det var ju faktiskt omkring fem år sedan sist, så jag var beredd på en del ledgångsbesvär mm. Men det var bara det där som puttrar ut där bak som inte var så däre jätte bra. Men på rehab så ordnade dom så att det blev ok.
Glad i hågen rullade åldringen vägen fram på eftermiddagen, men int kom vi hem int. Närå, när det var ett par kilometer kvar så pös det från ett rör, och pumpsystemet läkte. Jahapp det blev bogseringen den sista biten hem.

Det hjälpte inte med konstgjord anndning denna gång

Nu gör jag ett försök i veckan med att bogsera den till åldringsvården i gislaved för åderlåtning och transplantering av nya ådror från pumpa.

Var på IKEA i dag. Kul? Jo visst, det är alltid kul att få lätta på plöskan när man går ut. Det blev ett nytt bord å ett nytt skåp. Nu vet jag i alla fall var skåpet ska stå.

Glasen bestämmde höjden på hyllan.

Hustrun tog sig glatt an verktyg och byggstats så jag behövde bara sitta å basa under ett par timmar, en rätt trevlig sysselsättning så här på eftermiddagen.

?

Hm, får nog kolla läget innan ……………

Så var då allt fixat å klart för denna dag. Bordet är klart, skåpet står där det ska, å ölen är kall. Vad kan man mer begära av livet så här i början av veckan.

?Jag kom att tänka på det här med bilolyckor. Håller ni inte med om att bilolyckorna inte beror på att vägarna inte rätas utan på att de krökas. Eller?

Ses

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.