No Title

Såg på tv i går att det går ett program som heter ”Böda camping” lite av Ullareds stuket på serien. Där på den campingen kostar en natt under semestern ca 300:- kalla, exklusive el.  med omkring 1 100 campingtomter blir det som ett mindre samhälle som har en så kallad societetsområde och slumm, allt är som vanligt. Måste nog erkänna att det drar lite i nyfikentråden om hur och varför folk pressar in sig som sardiner, både på camping och på stranden. Hemmavid skulle förmodligen de allra flesta bli lite sura om trängseln och botätheten var lika stor. Dessutom kanske det rent av är miljöfarligt att vara där. Tänk dig när 1 000 koleldade grillar tänds på kvällen, det måste bli rökridåer som i en värsta militärövning.

Grillmastern 2009

Men som sagt, det ska ändå bli lite kul att följa camparna under några veckor i höst.
Om du har svårt att slita dig från Öland så kan du ju alltid kolla in kameran på Borgholms torg.         
?????

Till kameran i Borgholm

????? Fick höra att man skall ha en ”stödbensöl” när husvagnens alla fyra stödben var nervevade. Ja, det var egentligen hustrun som lade märke till yttrandet av en campare, och genast hördes det en klar stämma som sa.  

Hustrun i vevartagen

– Jaha du, tänk vad många öl jag har till godo nu efter alla dessa nedvevningar jag gjort på husvagnen genom åren. Det du min make, det är bara att ta stora kassen och åka och proviantera.

Grillvatten.

Jaja, så va det med det, inte ens grillvattnet får vara karadricka längre. Vart är dagens samhälle på väg?

I dag för närmare bestämt 47 år sedan såg Lars Jonas Holger Gardell dagens ljus i Enebyberg, Danderyds kommun.

Bild: Maria Näsström
Visste ni föresten att Jonas har en teologie hedersdoktor vid Lunds universitet. Den fick han 2007.
Han fick Guldbaggen 1995 för bästa manuskript. Den kanske mesta kända prestationen inom musiken är säkerligen, Aldrig ska jag sluta älska dig. Den skrevs till filmen ”Livet är en schlager” och var sedan med i schlagerfestivalen 2003 som ett pausnummer. Den låg även i 22 veckor på svensktoppen, med en andra plats som allra bästa placering.

Japp, det var detta. En liten avslutande text måste åsså te.
”Ett fint öl kan bedömas med bara en klunk, men det är bäst att vara riktigt säker”

Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.