Redo för heta sommarnätter.


Vem minns inte de sommarvarma nätterna i sovrummet. Man lyckas i bästa fall få ned temperaturen till samma som ute för en stund, med hjälp av vidöppna fönster. Men med öppna fönster kommer de små vingförsedda vampyrerna in. Även efter att man gjort en noggrann sanering i rummet, så lik fb kommer det fram ett kompani straxt innan dagningen. Med ett intensivt surrar runt ditt huvud i jakt på blottad hud för ett blodsangrepp så blir nattens vila sannerligen avslutat i förtid.


Hur gör man då för att slippa detta illasinnade angrepp av invaderande blodsugare och samtidigt få ett svalt rum? Jo, in med en AC. Vi satte in denna i sovrummet och därmed kan vi nu med stor tillförsikt se fram emot sommarens varma dagar och nätter i en behagligt sval innemiljö i rummet.

En sval enhet på väggen

En limerick får avsluta dagens inlägg.

En vacker ung man från Mön
Bestämde sig en dag att byta kön.
När detta var gjort,
Han ångra sig stort.
Ty nu fick han mindre i lön.

Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.