Julmarknad och skinkmacka.

Det har varit julmarknad på hembygdsgården i helgen som var. Och klart att vi skulle dit och kolla av lite. Bland utbudet så erbjöds det lite lotter, vi hade tur denna gång. Det blev vinst två gånger på raken. En ask med snäckor (choklad) samt ett set med snygga grillverktyg åt grillchefen (till mej). Fika å en skinkmacka serverades i stugan, och det var inte helt fel.

Bredaryds hembygdspark
I Kärrastugan serverades Gröt med skinkmacka och fika. Gröten får vänta tills en annan gång
Nöjd efter skinkmackan å fikat
En stämningsfull bild inifrån Kärrastugan

Veckan innan så var vi ute i Våxtorpsgården som hade lite julmarknad. Köpet där blev lite konfekt av Irene Ek.

Irene Ek bjöd på smakprover på choklader i olika styrkor

Vintern har kommit med besked. Skönt att redan ha vinterdäcken monterade på åket.

Det blåser och snön yr där ute i kylan, men varmt å skönt här inne.

Beställt en ny kontorsstol, men fick en liten radiostyrd bil i stället. Den blev omgående returnerad, men nu ska stolen i alla fall vara på väg, får vi hoppas. I vikten på fraktinfo står det nu 4,5 kg, förra paketet med bilen var det 2,2 kg (det är kanske 2 bilar denna gång.) Stolen ska väga runt 18 kg. Spännande och se vad det är som kommer. Får återkomma med vad som levererats.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.