D750 på rep

Min kamera har varit på rep hos Nikon. Det blev störning i bilden med en halvcirkel i kanten på bilden.Jaha, jag kalkylerade med en kostsam rep. Om slutaren mm skulle bytas så handlade det om många stora pengar.

Felet var som jag trodde, men det fanns ett beslut från Nikon från 2015 om att detta fel som kunde uppkomma, skulle Nikon stå för kostnaderna. PHU, det kändes skönt. När jag nu fick tillbaka kameran så kändes det nästan som en ny, ljudet från slutaren var helt annorlunda än tidigare.

Naturligtvis så var jag ju tvungen att prova kameran omgående. Och trotts att det var sen kväll och att regnade så tog jag några provbilder. Det blev riktigt bra. Kameraägaren är riktigt nöjd.

 

Duggregn och en Nikon. Lite info om bilden: exponering 1/40 s vid f/2,8. Iso 12800. brännvidd 68mm på ett 24-70mm f/2.8 objektiv. Tid kl 20,00

Vi har tagit några cacher och på den rundan så träffade vi på några simmare.

Bildtext: Men mina herrar, nu får ni faktiskt ursäkta men jag är inte van vid dylikt snatter.

Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.