Det går snart mot Bredaryd

Nu börjar det verkligen hända lite saker här hemma. Vi har under en tid kollat lite på hus, och nu har vi hittat en kåk med lagom stor tomt som passar både oss och trimmet.

Var? Jo i Bredaryd, vi har ca 3 km här ifrån och in till nya stället. Så nu är det dags att bli tätortsbor. Men det är faktiskt en rätt skön känsla. man behöva inte oroa sig för snöskottning. Inga problem för att vattnet ska sina. Inga problem med avloppsbrunnar som måste fixas mm mm.

Gör man någon reparation eller fixar i trädgården så gör man det på sin egen fastighet och åt sig själv. Det är nu nästan elva år sedan vi ägde hus och det ska bli förbenat roligt att åter bli en sådan där husägare.

Nja, det är inte riktigt rätt bild på huset. Men hus är det i alla fall. Det här är en bild på några kåkar nere i Italien.

Trimmet kommer att bli betydligt lättare för kunderna att besöka. Ingen obevakad järnväg som måste korsas, inga mariga landsvägsavfarter. Förmodligen så kommer nog järnvägsövergången att stängas av om några år. Trafikverket vill ta bort alla obevakade plankorsningar.

När går då flyttlasset?

Det är lite som vi vill fixa först i huset, men i början av augusti så börjar vi nog att flytta och det får ta den tid det tar. Trimmet kommer att vara kvar ett tag framöver, vi måste fixa lite med lokalerna för verksamheten, och det tar nog lite tid.

Så äntligen ser man ljuset i den omtalade tunneln.

Vi ses igen.

Ett svar till “Det går snart mot Bredaryd”

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.