Jag ser bra ut….

Vilken rubrik ”Jag ser bra ut” Jo men det är faktiskt helt sant, jag ser verkligen bra ut. Har inte sett bättre ut på många år än vad jag gör just nu. Vad tusan menar han, undrar säkert någon. Jo helt enkelt det att nu sitter det nya linser i korkgluggarna på grund av gråstarr. En uppdatering av synskärpan så att säga.

Otroligt att det går att sätta in en liten plastbit i ögat, och där efter så är synen tillbaka. Jag prövade att lägga in kolorerade inlägg men det var inte riktigt min stil, men det blev rätt bra ändå. Elle hur?

Nåja, synen är nu på topp och så även indecernos hemsida. Får skylla på nyopererat öga då allt sket sig i går och allt material förutom startsidan var borta. Men efter lite återställande av fileriet så flyter nu allt som det ska. Har lagt in en del rallybanor då det kan vara bra att få lite tips och idéer på banor.

Klicka på bilden så kommer dit

Det är onsdag i dag och då har matte som vanligt bokat in rallyträning. I dag kör vi lite rallyträning på klubben, får se hur det går. Så nu tar vi och pausar fingervalsen en stund och återkommer när vi återkommer., om si så där ett par tre timmar. 

Så är vi hemma igen. Ricco skötte sig riktigt bra. Det blev tre rundor på plan, och en trött vovve när vi kom hem.

Så har även denna dag gått mot sitt sitt slut så det är dags att säga natti natti

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.