Mellerud

Vilken hund. Måste säga att jag är verkligen imponerad av vad han klarar av. Matte har gjort ett kanonjobb med honom. Det var nu premiär i Fortsättningsklassen i rallylydnad och han gör två kanonbanor. Ser man vad missarna i båda tävlingarna så är han och nosar på 90p. Det var lite strul som helt enkelt beror på att han behöver erfarenhet. Momenten kan han, men just när han är framme vid ett moment så händer något som han inte väntat sig. Då måste man ju först kolla upp det och sedan kan man ta sig an uppgiften. Det är helt ok när man nu bara är ca 1½ år.

Dags för en rastarunda innan tävlingarna startar i Mellerud.

Lite rörliga bilder från Mellerud måste naturligt vis läggas in. Det blev en filmremsa med inslag från båda tävlingarna.

[youtube_sc url=”https://youtu.be/-JyerBbgRIA” rel=”0″ showinfo=”0″]

Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.