Lite nytt i Reflxen

Gick igenom lite bilder på hårdiskarna som hade nyckelordet”fåglar” och det bidde en hel del. Alla bilder var helt ok men nu har helt plötsligt kraven höjts för att jag skulle vilja publicera en bild. Orsaken är ju den nya tuben. När man jämför bilder som tagits med ex. 80-200 så är skillnaden stor. Med 80-200 så blev det bra bilder om man kunde komma riktigt nära. Dessutom så var valet av kamera en stor faktor. D200 var inte en fullformatare så bilden hade lite begränsningar i beskärning och storlek. Nu finns inte dessa problem med D750:an då den har fullformat och i kombination med 150-600-objektivet blir det otroligt bra närskott. 

En koltrast på jakt efter mat.
En riktig dunboll. Entitan har burrat upp sig inför natta.

Ett par bilder som nu blir inlagda på respektive fågelsida. 

Om det vill sig så tar vi en tur till örngömslet i morgon, om det där emot lyckas bli någon bild är en annan sak.

Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.