Trappa på gång

Det är ett tag sedan det blev något präntat i bloggeriet, men nu är det nog dags för pekfingervalsen på tangentbordet.

Äntligen så har vi satt lite färg på staketet. Det blev ett bra tillfälle i samband med att vi flyttade det en bit. En ny uppgång är på G, en blandning mellan sten och trä. Blir nog klar med första etappen till midsommar.

trappa1_RAW1073
Trappan utlagd men ännu inte helt klar.
trappa2_RAW1076
Det blir snyggt med trä och sten.
staket_RAW1029
Staketet får en ny look med hjälp av Irenes konstnärliga penselförning och lite färg.

Om ett par veckor så ska vi prova Ricco i Borås. Både på SSPK samt SKK:s utställningar under det veckoslutet. Det blir flera valpar från Riccos kull som passar på att ställa denna gång.

Husvagnen har kommit hem efter att Loo med föräldrar samt mormor Annelie o morfar Lennart varit ute på festival någon stans i Västergötland, hon tyckte att vagnen var till belåtenhet och rätt så nöjd med vädret över veckoslutet.

OJ, opps! Tjong i medaljongen. Nu gjorde Tor sin ankomst. Ricco var ute någon stans i trädgården och kom skällande och springande i full fart, så tydligen slog den ned i närheten och att han såg förmodligen blixten i samband med ljudet. Han blev lite orolig ett tag men det tog inte lång stund innan han var sitt vanliga busiga jag. Så nu det blev till att rusa runt och koppla ur samtliga dataanslutningar. Där efter fick den lille nu ta över nätanslutningen för att hålla nätet öppet. Vi får väl se hur det hela artar sig. Just nu så ligger åskan i ett stråk härifrån och upp mot Hillerstorp.

Jo,jag har kommit underfund med att det är ganska lätt att beräkna sina utgifter. Man tar bara inkomsterna och lägger på tio procent. Eller?

Ses.

 

Ett svar till “Trappa på gång”

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.