Ett träningspass

Väldigt vad tiden går, det är redan i slutet av april och första maj närmar sig med stormsteg. Att vädret varit ett typiskt aprilväder råder det inga tvivel om. Sol, regn, blåst, värme, kyla, snö och hagel, vad kan man mer önska sig av ett aprilväder?

hagel_RAW0832
Det haglar så det nästan blir vinter igen

Lite lekträning med Ricco är alltid lika kul att se. Han utvecklas verkligen fort nu. Allt han gör gör han med glädje, både när det handlar om träning eller bara det han kanske älskar allra mest att göra och det är att busa. Allt är potentiella leksaker, strumpor handdukar diskborstar foppatofflor vattenspridare mm mm. Det är bara att ta en tur upp på kullen emellanåt och hämta tillbaka prylarna. Men vad gör det, han kommer så småningom att sluta med denna lek med grejer som han inte får ha. Glädjen som han visar när han jobbar är värt mycket.

jobb_RAW0838

Det bidde en liten filmsnutt från ett pass ute i kväll. Håll till godo.

[youtube_sc url=”https://youtu.be/nHLQiIeAFXg” rel=”0″ showinfo=”0″]

Vi ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.