En skär torsdag

Nu blir det långledigt efter att hundfrissan kört för fullt sedan i söndags. Ska bli gött med lite ledigheter just nu. God mat och annat gött som tillbehör känns inte alls fel så här i påskatider. För övrigt så måste ju några bilder även läggas in och denna gång så är det bland annat en bild när Ricco hjälper till med postleveransen. Han bär posten den hela vägen hem. Lite motvilja att avlämna den har han men när han kommer underfund med att bytet blir mot lite godis så överlämnar han posten utan problem.

poten_RAW0648
Ricco har blivit postens nya transportör

Som vanligt så är kullen hans favoritplats när han är ute.

Hej_RAW0644
Hej, jag väntar att någon ska komma så det blir lite dragkamp
topp_RAW0635
Väntar ännu………..

Vi har en mikro i köket som står i ett skåp, den används enbart för att tina saker. Jag tycker att mikron är rymdålderns egen köksuppfinning, den använder radar för att lokalisera och omedelbart förstöra all mat som placeras inom dess område. Säg den rätt som kommit till sin rätt i en mikro.

Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.