Lek på kullen

Det är härligt att se hur Ricco med lätthet får fart på den gamla damen. Zenna som nu snart är 10 ½ år har verkligen barnasinnet kvar. Tog några bilder under en lekstund i dag ute på kullen. Kenzo anser att det måste vara lite ordning på torpet, han försöka att hålla koll på Ricco och Zenna så att det inte blir för mycket stoj.

blogg_RAW0511-2
Hej Kenzo, ropar Ricco, vill du vara med och leka?  Nä, jag kollar lite spännande dofter just här, lek på ni, svarar Kenzo.

Lägger resten av bilderna i ”Schnauzer 2016”

Jo i dag är det mazarindagen. Men det blev tji sådana till fikat, glömde bort det när jag var och handlade. Det finns faktiskt en bra fördel med att bli gammal; när man säger att man glömt något så blir man också trodd.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.