Kenzo 13 år, och lite annat.

Dagen måste firas. Kenzo fyller tretton år i dag.

kenzo_tretton--RAW0274
I dag fyller jag tretton bast men egentligen så är jag ca 75 år, det blir födelsedagsfika i eftermiddag sa matte. Det ska bli gott med lite kakor i stället för det vanliga ”hundgodiset”.

Nu till gårdagens händelser.

Så var det dags för en liten tur ute i ”vinterkylan” tyckte hustrun. Hon lovade att det var ett skönt väder för en liten tur. Ok, sa jag då tar vi väll den där turen då. Inte tusan var det ”skönt” ute, det var plus en eller ett par grader samt lite snålblåst och hög fuktighet, brrrrr. Men trotts detta lilla lur från hustrun så blev det ändå en ganska så skön promenad med Schnauzrarna.

Ricco springer en hel del fritt men de andra två är kopplade. Om alla skulle gå lösa så blev det lite för mycket rus i skogen. Kenzo, som föresten fyller tretton år i dag, skulle förmodligen ta det lite lugnt som det anstår en grand old man. Men Zenna skulle dra på full gas om det inbjöds till lite lek i skogen. Kanske inte det allra bästa att göra just nu.

Ricco har nu börjat att stundtals gå bredvid de andra två utan att agera upptågsmakare. En betydande prestation anser han själv, men tycker att det ändå är roligare att kolla upp alla de fantastiska dofterna i skog och mark.
Lite bilder från turen ute i kylan bidde det i alla fall.

brottom_RAW0223
Fullfart mot Zenna
lekinv1_RAW0227
Sätt fart nu då.
tre_RAW0248
Tre schnauzrar
r-vilar_RAW0209
En trött kille som somnat mitt i leken.

Ses.

2 svar till “Kenzo 13 år, och lite annat.”

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.