Gott nytt år

Så drar det mot ett nytt år även denna vinter. Vad är väll ett bättre sätt att avsluta detta år än att ta ett par gömmor ute i skogarna. Sålunda så haffade vi Tingeling på vägen och drog vidare åstad mot ett par gömmor borta i Forsheda. Det blev ett par av Hanahöjspårets gömmor som fick försegla detta geocachingårs alla loggade gömmor.

hittad snart

Vi plockade in en serie på etthundratrettioåtta dagars loggande i ett sträck. Minst en cache hittades under dessa alla dagar. Att det sedan blev totalt 982 cacher är ju inte så illa. Detta år har varit en utmaning att klara av de mål som blev satta i början av 2015. Under 2016 ska det naturligtvis komma upp till tusen loggade gömmor, vad som mer kommer att locka kommer att visa sig framöver.

Nu får vi önska alla geocachare och naturligt vis alla andra ett riktigt gått nytt år. Vi ses och hörs säkert någon stans  ute på geocachingturer någon gång under det kommande året.

Ses

Ett svar till “Gott nytt år”

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.