Monster i skogen.

Tänk vad man kan råka på ute i skogarna runt Bredaryd. Man går och funderar på var gömman är och när den så hittas så……..
Håller med tidigare geocachare att det var tur att det inte var natta vid detta tillfälle. Eftermiddags ljuset var lite skumt då det var rätt så molnigt. Hundarna gav varningskall när husse pillade bort haspen som höll hela härligheten utan insyn.

gast

Med darrande händer och med allra största varsamhet (för att inte oroa vålnaden) sträckte jag sakta sakta in handen bredvid hydran för att försöka komma åt behållaren. En gren knäcktes och jag ryckte till så att jag nästan tappade burken.

Väl utplockad kunde vi logga boken och där efter började jag med yttersta försiktighet att placera dosan på sin plats. oerhört sakta svängde jag den främre förslutningen till sitt utgångsläge. Med en suck av lättnad sköts rigeln in i sin bygel och förslutningen var fullständig, allt var äntligen över.

På skakiga ben började vi återtåget till transportmedlet och väl framme så skänkte vi co ett tack för denna gömma. Givetvis så trillade det ut en favvo för denna.

Jo så kan det gå till ute i geocaching-landet.

Ses

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.