Lite cacher i Filipstad

I dag tog vi en tur för att lösa några mysteri och flerstegscacher. Allt började rätt bra men så kom den där som man tror är snabbt och lätt fixad. He he he. Nä, så bidde det inte. Det är attans att en ynka nolla ska kunna ställa till det så in i norden.Men tillbaka till utgångspunkten och starta om. Nu när den där nollan kom på rätt plats så löste det sig snabbt.

Som vanligt så måste man snabbt hitta lösningar för att fixa gömman. Vi nådde inte upp till denna så nu fick kylväskan fungera som stege.

irene_kylada
Att kylväskan höll, kanske berodde det på att den var välfylld….

Att lösa mysteri kan i bland vara lite klurigt. Till exempel den som är knuten till kyrkan i Filipstad. Här gällde det att, utdrag av texten: ”Ovanför porten finns runda fönster. Varje rad i dessa fönster innehåller E mindre fönster.” Lätt? Kolla bilden.

RAW_3592

 

Att fara runt efter gömmorna kan bli lite tröttsamt i bland, då finns det sådana här vilsamma saker uppsatta lite var i stan. Denna kunde man både vila sig och snabbt logga cachen som satt i en skruv under soffan.

bank

Någon miss blev det även denna dag, det bidde tji vid denna gömma, trotts Irenes idoga letande.

miss

det är inte alltid så lätt att skriva när hundarna vill vara med. Men vad gör man.

tji-logg

Såg på andra sidan av viken att det stod något rött och avlångt på åkern. Plockade fram stora tuben till kameran och fick då se att det var en telefonkiosk. Mysko….

telefonkiosk

Så är det nog dags för horisontalläge. Attans, kom på att det är min tur att fixa fika på sängen i morgon. Så nu blir det ett omedelbart GOD NATT.

2 svar till “Lite cacher i Filipstad”

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.