Det är förkylt

He he, va tusan ska man göra. Åkte på en sådan däringa ont i hals-snuva-feber precis nu när vi har en minisemester. Dagen fick bli i slappandets tecken tack vare detta. Siktet är nu inställt på norra Öland i morgon.

Världen är liten i alla fall. Det stod en husbil i närheten av oss på campingen, och varje gång som mannen i ekipaget gick förbi så tittade han intresserat på Kenzo o Zenna. Han sa att han hette Åke och frågande om det var Schnauzer som satt i bilen. Det visade sig då att han kände en Schnauzer i Stockholm som hette Isa. Isa, sa vi. det låter bekant. En av våra valpar i första kullen hette Isa och flyttade till Stockholm. Efter lite funderingar så visade det sig att det var Kenzo o Zennas valp i första kullen. Åke och Ann-kristin hade nyss flyttat in som grannar till Isas husse å matte ”Börje o Stina. Världen är bra liten i alla fall.

Gårdagen bjöd på ett Öland i strålande vårsol med lite blåsigt tilltugg. Tio gömmor lät sig loggas denna härliga dag.

Här ska det växa röd näckros, men tyvärr inte nu. Denna göl torkar i bland ut i bland på grund av att det inte finns något tillflöde och då kommer räddningstjänsten med påfyllning.
Här ska det växa röd näckros, men tyvärr inte nu. Denna göl torkar i bland ut i bland på grund av att det inte finns något tillflöde och då kommer räddningstjänsten med påfyllning. Irene loggar cachen vid Nymphaea alba f. rosea.
nya-geocachare
Ett par nya geocachare på G. Dom satt bokstavligen på cachen och efter lite info är de troligen på gång. Irene i full fart med att logga.
mot_ryssland
I fjärran där borta ligger Litauen.
Irene loggar en väl gömd cache under en väderkvarn
Irene loggar en väl gömd cache under en väderkvarn
Vy från Ottenby mot nordväst
Vy från Ottenby mot nordväst
Här ligger det vindmöllor ute till havs.
Här ligger det vindmöllor ute till havs.

janne_fotar

Avslutar dagens skriverier med en bild på undertecknad som plåtar flygande rariteter.

Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.