Den smala vägen

Ops…..  En lastbil med släp på denna väg? Jo, och enligt uppgift så letade han efter ”stora vägen”. Undrar hur i attans han kommit hit från det hållet. Finns inte karta? Finns inte GPS? Men det är klart har han enbart kört efter en GPS så kan man hamna lite hur som.

lastbil
Mobilbild på ett mobilt transportredskap ute på villovägar

Det är inte mycket plats kvar men han lyckades krångla sig igenom och ut, och tack o lov kom det inga tåg denna gång.

Det måste snart komma upp signaler på denna överfart. Allt för många kör rätt över utan att stanna och kolla, man tror att eftersom det inte finns några förvarning skyltar innan de framme vid spåret och inga varningslysen så är det en nedlagd sträcka, men så är det inte.

Ses.

 

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.