Att deklarera

He he, det var gjort på omkring 15 minuter att fixa våra deklarationer.

Underbart att slippa hålla på med papperslappar och räknedosa. Överförde bara filen till skatteverket och sedan bara godkänna alla uppgifter på bilagorna. Nu kan man ta en Norrland och njuta av våren igen.

Det är lite magiskt det där med deklaration. Allt var klart redan i januari, men inte fasiken går det att deklarera då inte. Nä då står det bara att man är välkommen senare när funktionen öppnar för året. Ok, då lägger man allt åt sidan och våren gör sitt intrång. Inte fasiken tänker man på deklarationer då inte. Men tack vare att jag hjälpte en med slutdeklarationen så kom jag på att fasiken jag måste ju åsså sända in uppgifterna.

grillhus_1

Så nu kan vi ta det lugnt under ett år framåt, och låta vår- och sommarmånaderna komma för att avnjutas med sol och grill. Jo en Norrland och i bland ett glas rött eller vitt förhöjer ju alla kvaliteter i livet.

grilll

Så ni andra stackare som sitter där med era räknedosor och papper, till er vill jag bara säga: Skål och gutår.

Jo, är det inte på det viset att beskattningens konst är att plocka gåsen på så sätt att man får flesta möjliga fjädrar med minsta möjliga kacklande.

Ses

4 svar till “Att deklarera”

  1. Ja… vi ska sitta 15 minuter ikväll. undrar också varför man drar ut på det. Skål på dig! Nu tar vi skattesupen.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.