41 år sedan det begav sig

Bröllopsdagen blev en verkligt minnesvärd dag.. Det hele började dagen innan på väg mot Halmstads brukshundsklubb. Ca fem kilometer från Halmstad började bilen att vilja ta semester. Betedde sig som en åldrad 100åring. Ingen ork kvar, Vi lyckades att ta oss fram till klubben. Alla trafikförordningar fick ge vika, både företräde, hägersvängsrätt mm mm blev paragrafer som bara ursäktades med ett, oj jag kan inte stanna orkar inte komma igång igen. Men vi kom i alla fall till slut fram till klubben helt orkeslösa. Vad hade hänt?

Troligtvis så har turbon gått till de sälla jaktmarkerna. Förlåtligt efter ca 33 000mil.

Turbocharger
En ny och ofördärvad turbo
bil-o-vagn
En trötter dragare.

Så natta blev till en funderande över hur vi skulle komma hem med husvagn å bil. Men som vanligt så löser sig allt till slut. Lillemor kom med dragbil, Annica kom med en backupp-bil i fall att Passaten skulle ta slut och behöva bogsering hem.

zenna
Zenna och Irene gjorde bra jobb på plan

Att dagen kröntes av Zennas årsdebut i avancerad rallylydnad med 84p och en femteplats gjorde att dagen blev ytterligare minnesvärd.

Måste nog nämna hustruns jobb på hög nivå. Det bidde en cach i tallens topp.

hojdare
Denna gång räckte det inte med tre meter.

Men  mina kära läsare, söndagens pristagare blev utan konkurrens Ing-Mari och Tom som vi skulle besöka. När dom fick höra att vi inte kunde köra längre än till klubben så kom dom i bil till husvagnen med all mat och dukade upp ett härligt påskabord inne i husvagnen. Ett stort varm tack för detta.

ingmaritom
Ing-Marie och Tom samt Janne och Anki. Det var Anki som bland annat höll i dagens tävling.

Så nu får det bli lte uno i grillahuset och avnjuta en skön kväll.

Ses.

 

2 svar till “41 år sedan det begav sig”

  1. Jag tackar med för en avkopplande dag. Det var kul att se mamma tävla 🙂 Hoppas att bilen kryar på sig hos kirurgen…

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.