Taket å toppen blev toppen

Färdigt. Efter några heta dagars arbete så är nu taket å toppen klara på grillhuset. Attans va snyggt det blev. (Fick ett förslag om att installera en hiss)

grillhuset_klart
det bidde verkligen snyggt.

Hettan är nästan på max just nu. En titt på termometern i grillhuset och man får nästan värmeslag. 31 ute i skuggan å inne i grilleriet 29.9, nä nu får det baske mig vara nog. Man ska ju dricka mycket när det är så häringa väder. Japp en får ju göra så gött en kan. En eller ett par kalla Norrland gör att vätskebalansen håller sig. Hur det blir med den övriga balansen vette håken, men balanserat blir det säkerligen i alla fall. (Hick)

Värmen är även lite jobbig för hundarna, Zenna hittade en skuggig plats där det även gavs möjlighet att hålla koll på allt som sker.

Zenna
Vaktandet får det inte släppas av på, trotts hettan. Busken ger skugga.

Nu ska det bli lite grillat för ovanlighetens skull. Det får bli specialkryddat ytterfile å råstekt potät med lite annat gött från stekabordet. (Ananas, tomat, lök å lite honung samt krydderier.)

Jo, men visst är det så att det endast finns en väg till lycka, och det är att upphöra med att bekymra sig över förhållanden som det inte står i vår makt att förändra. Eller?

Ses

Ett svar till “Taket å toppen blev toppen”

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.