Det hettade till i kontrollen.

I bland kan det verkligen osa hett. Satt och zappade runt bland kanalerna på tv, en inte allt för ovanlig aktivitet. Tyckte efter en stund när jag såg på en kanal om fornlämningar, att det luktade lite konstigt och därför började jag se mig om kring. Det luktade bränt kretskort. Så jag tänkte att…….. AJ fasiken va hett det blev i knät. Fjärrkontrollen började ryka…….. Tog upp den och slet ur batterierna, det gick men jag brände fingrarna på två glödheta batterier. Dom blev blanka som om man blästrat dom med sand.

bateri-o-zappa
Ett batteri som ser ut som det ska se ut. Två överhettade batterier, blanka och fina. Samt dosan som blev överhettad.

Tur att inta barnen hade den, eller att den låg i en soffa eller liknande. Tror att jag aldrig hört om en liknande händelse. Googlade på ”fjärrkontrollen tog eld” samt lite olika kombinationer, men fick ingen respons.

Det är andra gången det blir lite hett i kroppsdelarna  Första gången som jag råkade ut för brännande aktiviteter var när jag för några år sedan åkte mot Gislaved. Det var på senhösten så sätesvärmaren var på. Satt och körde och lyssnade på musik, då tyckte jag att det stack i baken. Skruvade lite på mig, men det blev inte bättre, snarare värre. Stack in handen under baken och… jädrans jag brände mig på fingrarna. Snabbt stopp på värmare och bil. Klev snabbt ut och kollade på sätet, och där såg jag ett brännhål precis där min vänstra skinka vilat. Kollade senare mina byxor, och jo där hade det blivit ett brännhål. Så snacka om att ha eld i röven.

Har mailat Telia om det inträffade (det är deras box), ska bli intressant att se vad det blir för kommentarer där i från.

Jo, ett litet råd så här inför kommande deklarationstider: Bär aldrig mer än ett slags bekymmer i taget! Somliga människor bär tre bekymmer samtidigt. Bekymmer som de haft, alla som de nu har, och alla som de väntar sig att få. Eller hur?

Ses.

Ett svar till “Det hettade till i kontrollen.”

  1. Ur brasan i elden, ta dig i brasan osv… hihi..
    Håller inte dosan för att zappa med? Grabbarna mina skrattade gott när jag berättade det för dem. Kram!

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.