Hjulen närmar sig

Så är det dags igen för skinkors och syltors tid. Jo men visst, det e gött men en skinkskiva och lite rödbetssallad att avnjutas

Julskinka klar att serveras

medans blicken vandrar fram till fönstret och vidare ut över de snötyngda grenarna. Ett ymnigt snöfall bäddar in den mark som för en kort stund sedan var täckt av årets nedfallna löv och visset gräs.

Nja, så är det väll inte just nu. Men visst, marken är täckt med visset gräs å nedfallna löv. Men med snön är det värre. Eller kanske inte, men det är klart att lite av den vita varan ska det nog vara, i alla fall straxt innan hjul.

Nä nu får hjulen å snön vänta ett tag till. Det var faktiskt riktigt kul att fixa till bloggeriet med Worpress. dessutom så har Sylvia sträckt ut en hjälpande hand om jag skulle behöva. Å den kommer jag med stor säkerhet att fatta tag om.

Jo, måste bara få säga att  det spelar ingen roll vem som stöder mig när jag har rätt, vad jag behöver är någon som håller med mig när jag har fel.

Ses.

2 svar till “Hjulen närmar sig”

  • Tack för det. Trodde jag aldrig skulle jobba i Worpress.

   Ja hjulmat de e nåe speciellt i alla fall. Tur att den bara kommer en gång om året. Ses i morgon,
   Om några veckor så tänker man ” å om man ändå fick en härlig stek eller varför inte en vanlig hederlig pitza”

   Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.