No Title

Öj, jag klarade denna gång åsså. Det var min ”tur” att fixa trerätters denna gång. Attans vad fort det går mellan gångerna. Ändå är det 14 dagars intervall som gäller. Det blev en porterstek med mera som jag bjöd på. Kolla på ”meny” på vår hemsida så kan du se olika rätter under året.

Kan man tänka sig, det är i dag 31 år sedan som Ingemar Stenmark tog sitt första OS-guld. Och i dag för 22 år sedan vinner han sin 86:e och sista världscupseger, då han vinner storslalomtävlingen i Aspen, Colorado. Han planerade att göra två tävlingar till innan han la skidorna på hyllan för gott.
Håller på med att redigera en DVD, innehållet är en tidsresa från 1972 fram till dags dato. Ett jobb som inte lär bli klart förrän fram emot hösta. Många bilder blir det, kolla denna, inte ofta man ser en sådan elegant herre i dag. Attans vad man ser ung ut på den tiden, ändå är det bara en så där 38 år sedan.
Tidens hjul snurrar vidare. Tiden hjul föresten, är en bok i serien av Robert Jordans fantasyserie Sagan om Drakens Återkomst. Närmare bestämd del två. Rekommenderar verkligen att läsa/höra hela serien på 23 böcker.
Det blir en hel del djupdykningar bland bilder och videotaper, en bild som jag inte har den blekaste aning om varför jag taget är denna:
Men korv är det i alla fall.
Såg en fotbollsmatch för några dagar sedan, och då var det en lirare som tog i så att skon flög av. Det var ju tur att han inte nickade den gången.
Ses

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.