No Title

Storstädning kan egentligen vara rätt så kul, konstigt nog. Åtminstone i gamla bildgömmor. Problemet är bara att ett negativ som ser intressant ut, måste ju genast skannas in och granskas som positiv bild. Tur att min scanner kan ta 24 negativ av formatet 24x36mm eller 8 dia eller ett par 6×6 osv. De allra flesta av mina bilder är sv, men det finns dock några gobitar även i färg och dia.

Sommarbild från bildlagret

Tiden går och vi med den, en bild från skarven mellan då tid och nu tid.

En jordbruksmaskin från gångna tidevarv, på väg ut ur tiden.

På våra semestrar så brukar vi ofta ta en tur i omgivningen där vi nattar. Och visst händer det att man träffar på intressanta föremål där ute. Det närmaste vi än så länge lyckat komma en björn är dessa två bilder, men man får inte ge upp hoppet, det kommer så småningom att lyckas med ett möte med brummelfar.
??

Brummelbilder med rivmärken och han själv där i mitten. Den till höger är matte med vovarna på väg till treriksröset..

?? Det där med att gå, det är ju fötterna som får göra jobbet. Hittade ett par fot-bilder som knyter an till vandringar.
?

Vem som är ägare till fötter och skor låter jag dej funder över.

? Det är verkligen som att käka godis att få rota runt bland alla bilder. Man blir som barn på nytt.

Jo visst hade jag en bild om detta åsså.

Ja, så närmar vi oss slutet för denna gång, bilderna bara forsar fram i datorn när man sitter och bläddrar. Apropå forsar, så har jag förmodligen en bild om vatten i rörelse.

Gaustafallet.

Jo, tack vare denna bild så kom jag att reflektera på detta med vatten, motsatsen till farvatten måste väl då vara modersmjölk.

 Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.