Visst är det gött mä en bärs i bland?

Svensk ölets historia går tillbaks till vikingatiden, då man inmundigade något som heter mjöd. En dryck med likande tillverkningsprocedur som öl, men mjöd kryddades med t ex, pors eller honung eller kvanne och fick en helt annan smak än den bittra smaken som vi ofta förknippar med ölsmaken av i dag. För övrigt så finns mjöd i olika tappningar att köpa på bolaget och flera andra ställen.
Googlade lite på ”öl och bärsa” och fick en massa olika sidor att kolla på som var knutna till öl både på skämt och alvar. Varför inte Googla på ”Bira på norska

Här är några uttryck som dök upp baserat på öl.
Ask, Baffe, Bajer, Benfri, Beny ,Berka, Berra, Bira, Birk, Birka, Bonnöl, Busgrogg, Bäling ,Bärka, Bärkus, Bärra, Bärs, Bärsa, Bärsabira, Bärshlik, Bärsmac, Bärtz, Direktare, Folka, Folknäsa, Folle, Fröjda Fulöl Färdkost, Galopp, Haderajan, Handgranat, Hinkabilitet, Hojtarolja, Jolmig, juicea, Kampe, Kattunge Knutbira, Kompromisspiss, Lushongabir, Långburk, Långhylsa, Långplåt, Matlagningspilsner, Mellis, Nödraket, Nöl, Pilling, Pilsner, Pungbärs, Punkis, Punköl, Raggarolja, Smånken, Staketpiss, Staketöl, Starkpangare, Startgas, Studiebärs, Stöl, Ta en öl, Tre komma slåss, Tre komma tuff, Trefemma, Varmboga, V-tolva, Öla, Ölbärs, Ölsinne, Öltaxi, Östersjöpilsner.

Jo, Om du blandar mjöl och vatten så får du lim, men tillsätter du ägg och socker så blir det en kaka. Eller hur? Men var tusan tar då limmet vägen?
Jo, det är det som får kakan att stanna kvar på röven, magen och höfterna.

Ses.