Slutavverkning?

Tja det kan man väll kalla det. Plommonträdet har fått ge vika för växthuset. Den gav på fyra år 8-9 plommon, trotts rätt gödsling mm mm. Vad det var för sort är det ingen som vet, det var nog ingen optimal växtplats för trädet.


Den 27/3 kommer VH att levereras. Sedan återstår bara att få den monterad. Men det fixar sig när bottenramen är monterad o klar. Då blir det så kallade växthusgrillning vissa helger. Så håll koll på Facebook, där kommer info om när det byggs o grillas.
Sommartid var det dags för, ja. Jo, det var vi på det klara med under lördagen. Klockorna skulle justeras. Men vi upptäckte nu på söndagsmorgonen att ingen ställt om uren under natta. Så dagen blir en timme kortare.

Jo! Minns ni kanske campingkungen? Det är väll så där en sex år sedan jag hörde den senast. Kolla här om du vill på Jonny Cosy och hans campingkung.
Ses.