Känner du en psykopat?

Det var ett tag sedan det blev något skrivet på denna sida. Men mycket har hänt under dom senaste månaderna och det fortsätter nästan på samma sätt men nu har jag lite mer verktyg att hantera vissa i min omgivning. 

Men det har även varit en tid av lärdom och erfarenhet. I bland riktigt skrämmande händelser och upplevelser och i bland någon positiv. Mycket  stor inkompetens finns hos personer som man verkligen kräver skall ha den behövliga kunskapen för det man gör, men tyvärr så är det absolut inte så det ser ut. 

En som faktiskt gett åtminstone mej en insikt om personer min närhet och en hjälp att förstå vissa i min omgivning är Tomas Eriksson. Jag kan verkligen varm rekommendera hans föreläsningar och böcker. Du kan höra lite från ”Omgiven av psykopater” här på Youtube.  En bok som verkligen är läsbar.

Vad som kommer att ske framöver är än så länge skrivet i stjärnorna, men många många personer runt omkring har gett oss ett osjälviskt stöd.

Så vi ses säkert ganska så snart igen.

Ha det så gött.

 

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.