Lidköping

Det känns lite konstigt att sitta här i husvagnen och vänta på Ricco och matte. Just nu är dom förmodligen vid ringside och väntar på att bli inropade. Jag och Zenna får ge oss till tåls ett tag till innan vi får veta hur det gått. Zenna gillar inte det här, hon frambringar regelbundet ett läte som låter som allt ifrån ylande till småskällande blandat med småmorrningar.  Det märks att hon inte gillar läget. Att Zenna och husse är kvar i vagnen beror på ett rygghaveri på husse så det är bara att gilla läget.

Vi ligger på en camping i Lidköping och vi fick en plats i slutet av diplomatgatan, där ligger det några av samma kaliber som på Böda strand. Saknar bara lykttändningen på kvällen, men för övrigt så är sittplatserna framför ekipagen upptagna av intresserade långliggare. Som engagerat och ingående skådar (inte fåglar) utan på nyanlända gäster.  Nu kom det ett mess från matte, nä det blev bara excellent och han gick inte vidare. Nä hä, så bidde det denna gång. Nu inriktar vi oss på Norrköping vad gäller utställning. Ser på Zenna att det kommer en bekant bil körande på vägen fram till husvagnen. Japp nu kom nätverket och hustrun samt Ricco hem igen.

Exellent, vad annars?

Plåtade ett par ringduvor som får ta plats på fågelsidan. Skulle just ladda nu upp lite text och bilder till mina sidor, men där blev det tji. Hustrun har bilen och med den så följer nätverket med. Jaha då får jag vänta tills nätverket och hustrun med Ricco kommer tillbaka.

En bil ankommer till långliggarna, aha snickare i faggorna. Ett snickerijobb skulle utföras, allt startade med öl till samtliga jobbare, efter en stund så behövdes mer öl. Men tyvärr så räckte inte detta utan ett antal ”supar” förstärkte kunskaperna. Men ve och fasa, efter att sista skruven blev idragen så drog de dragna kuferna i väg i bil. Kan bara säga tvi fasen.

Så jag avslutar med att kör nyktert.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.