Vår eller vinter?

Gårdagen bjöd verkligen på variationer i vädret. Först sol och skönt, sedan en kort stund senare så blir det snökaos. Grunnar på om det blir liknande på lördag då vi tävlar i Vadstena. Men det är ju solklart att det inte blir ett sådant ruskväder den dagen, en order om bättring är utfärdad.

Ser skönt ut, en solande pilfink på taket. Men det dröjde inte länge innan nästa bild blev tagen
En som verkligen hade kul i snöovädret.

Det blir års premiär med vagnen nu i helgen. Det passar mycket bra när vi ska till Vadstena att ligga ett par nätter på campingen. Naturligt vis så blir det nåe grillat till kvällarna men det under förutsättning att grillvattnet kommer med. (Å det gör de. Mitt ansvar) Man kan glömma mycket men inte det.
Får nog anledning att återkomma med lite om vad som blev gjort i Vadstena vid ett senare tillfälle.
Jo, är det inte så att fornforskning är den enda vetenskap som går framåt ju mer den går bakåt. Eller?
Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.