Lucka ett och två och husvagnstvätt

Fick ett bra tvättmedel till husvagn av Jonas Hjort när vi träffades i Ransäter i somras. Nu var det läge att pröva den. Oj, det var krydda på den soppan. Ett tvättmedel som gör rent hus.

husvagnstvatt
Provade medlet först på dörren och där blev det verkligen rent.

Det var nu dags att byta båda takluckorna på vagnen. Det var både trångt och kletigt att fixa till det. Men när luckan var väck och tätningen borta från taket så var det en skön känsla att lägga på ny Butyltätningsmassa och montera dit luckan.

_RAW1593
Det gällde att inte fastna i klistret.
_RAW1585
Ser inte allt för komplicerat ut.

[youtube_sc url=”https://youtu.be/pkGw8qVhm1A” controls=”0″ iv_load_policy=”3″ disablekb=”1″ rel=”0″ showinfo=”0″ showsearch=”0″]

Med nya luckor och en ren husvagn så drar det mot Skåne i helgen. Ricco ska ut på plan i Höganäs och i Eslöv. Så vi hörs förmodligen framöver vad det gäller utställningarna.

Jo, jag såg ett nytt sätt att ladda telefonen medans man pratar. En rörelsesensor genererar ström under tiden som man hoppar och pratar i telefonen, tänk vad dom hittar på nu för tiden.

[youtube_sc url=”https://youtu.be/iiWmsInRZbQ” controls=”0″ iv_load_policy=”3″ disablekb=”1″ rel=”0″ showinfo=”0″ showsearch=”0″]

Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.