Semester i sikte

En jobbig vecka är över och nu drar helt klart mot semester. Äntligen så syns det några tomma veckor i schemat. Som vanligt så är det fullspikat veckorna innan man ska iväg men som sagt det går så sakteliga mot den inbokade ledigheten.

bl_RAW1162
Kenzo springer nu bredvid sina kompisar i hundhimlen

Funderade på om det verkligen är så mycket att fixa innan det är dags att dra, och jo då, det är det. Som vanligt så dyker det upp saker som man kanske borde ordnat eller lagat efter de senaste turerna. Ett nytt solskydd till vagnen är införskaffat och som tur var så satte vi upp den för att se hur det tedde sig. Kom på att det behövdes nog några extra stormlinor i bagaget för att det skulle bli bra. Premiären för soltaket blir när vi slår läger i Ransäter runt den 28 juli. Där ska Ricco ställas och vi får se hur det går. han är ett knippe energi som emellanåt resulterar i en hel del spring och lek.

zenna-ricco_RAW1207
Han försöker att sätta damen på plats men hon kan en del tjuvknep
tuggben_RAW1195
Ett gammalt tuggeben är en delikatess.

Jag skulle gå bort till bikuporna och kolla över de nyinsatta svärmarna, men det gillade inte Ricco.

grind_RAW1182
Nä stopp där. Om du ska gå så ska i alla fall jag följa med.
huvud-sida_RAW1187
Nä nu struntar jag i dig, matte syns där borta så stick du bara.
hulmr_RAW1190
På väg dit så upptäckte jag en Hummlebagge i rallarrosorna. den satt lugnt kvar och käkade pollen och lät sig inte störas av kameran.
zenna_RAW1223
Jag håller koll på grabben under tiden som husse å matte är på olika ställen på gården.

 

Jo, är det inte så att det bästa sättet att få en lyckad semester är att ta dubbelt så mycket pengar med sig som man har tänkt och hälften så mycket kläder som man har packat ner.

Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.