Anneberg

Just nu så håller jag på att bygga om bloggen, har några idéer  om hur det ska bli i slutändan.

Det blev en tur till Annebergssjön denna sköna vårdag. Med +7 grader i skuggan så var det nästan så det var dags för ett dopp. Tyvärr så låg lite av isen kvar, annars så hade det blivit ett dopp i sjön. Eller hur matte?

Några bilder plockas in i bloggen från sjöbesöket. Det var ett utomordentligt tillfälle för att testa 750:an i lite extrema ljusförhållande. Det blev i direkt motljus med sjöreflex. Resultatet blev rätt så hyfsat, lite justeringar till nästa gång så blir bilderna perfekta.

_RAW0418
Det där med vatten är jag inte riktigt på det klara med. Trodde att det var något som man drack.
_RAW0439
Zenna backade som vanligt inte när det gäller det där stora blöta. Hon älskar vatten.
_RAW0409
Tackar för att du tog upp den från sjön Zenna. Nu klarar jag själv av att springa iväg med pinnen
_RAW0416
Ha ha ha. Nu är den bara min, och allt fixades utan att jag blev blöt om tassarna.
_RAW0444
Matte med sin kamera och en ny glugg.
_RAW0443
Det dröjer inte länge nu innan det är riktigt badväder. Men jag fick i alla fall blöta ner benen.

Så får det vara nog för denna gång. Jag tror att matte skriver lite i sin blogg om besöket vid Anneberg.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.