Agda och Ricco

 

Nu har Ricco intagit toppen av kullen och utskallat att ”Detta imperium är nu mitt” Han går alltid dit upp när han kommer ut, förmodligen för att kolla läget. Om allt är fridfullt så sätter han sig eller helt enkelt lägger sig ned men han har ändå full koll på sitt territorium.

ricco_NEF0149

Han fick tag på en vattenslangbit och den togs givetvis med upp på toppen av kullen. Ser ut som om han försöker att trumpeta ut att ”jag är härskaren”

Att hälsa på hönorna är ett måste här på gården. Agda har hundvana sedan länge med Kenzo och Zenna, men tyvärr inte med en lekfull och livlig valp. Därför håller Irene lite i Agda så hon inte ska flaxa och göra Ricco skrämd.

 

tre_ricco

Har nu sett ut ersättningsobjektivet till min kamera, det blir ett Tamron AF SP 24-70/2,8 Di VC USD. Det har fått mycket bra bedömning i testerna, så jag känner mig rätt så säker på gluggen. Hoppas det fixas i veckan.

Nej nu ska jag ta en liten tur upp i skogen med hundar och hustru, det är just nu ett strålande vårväder. Tror att hustrun skriver lite om det när vi kommer hem.

Ses.

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.