D750

Nu är det gjort. En D750 ligger på skrivbordet och det känns förbenat härligt. Det blev ungefär som när jag köpte F4 för många år sedan, Kli i fingrarna och flackande blick efter något att sätta skärpan på. Fördelen nu är att det kvittar hur många bilder det blir, rullen tar aldrig slut. Det blev ett par bilder på D200:an för annonsen som invigde minneskortet.

Tyvärr så måste jag även skiljas från objektivet som jag köpte för något år sedan, den saknar egenskapen att vara anpassad till fullformat. Det blev till att plocka fram objektivet som jag köpte tillsammans med F4:an den passar utmärkt trotts att det är lite slitet i lagren.

Om någon känner sig hågad att införskaffa en D200 med objektiv så varsågod, det är en bra kamera.

d200_obj
Min D200 söker ny användare medföljer ett SIGMA 17-70/2,8-4,0 DC MACRO OS HSM. Allt som behövs följer med. Har två batterier samt två laddare. Kamerans nypris ca 16 000:- Objektivets nypris ca 4 000:- Ett bra kitt för den som vill prova på digital fotografering till en rimlig kostnad. Jag har nu en D750 och då har D200:an ingen plats i väskan längre. Pris: 3 200:-

200 obj

Ses framöver med förmodligen lite bilder.

 

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.