Börje o Eian

Gårdagens geocachande blev några gömmor som bland annat tågstationen. Nja det är ju en museijärnväg men väl frekventerat av turister, vi hade en kanontur i går, pg. regnet så var det inget folk ute och vi kunde gömma oss bakom paraplyerna, på så sätt kunde vi logga den gömman.

Eftermiddagen blev det en tur till Kalkudden som jag lade in i går. Kvällen avnjöts i en gammal väns sällskap. Börje och jag har många minnen ihop. Allt passar nog inte att ventileras här men fb kul hade vi då det begav sig. Han gick å kärade ner sig i Eivor en midsommar för många år sedan å det var de två som vi nu avnjöt kvällen till samman med. Tack Börje o Eian för en rolig och trevlig återförening efter ca 30 år.

borje_o_eian
En kväll med god mat med vederbörligt tillbehör, samt många goa skratt å minnen. På bilden: Irene Börje Eian. Den som slår plåten är ju som vanligt Janne

Dagens topp är cache nr 700. Nu börjar vi nosa på eliten. Nästa steg är ju 1000, kanske i år.

Jo, är det inte så att det förflutna är det du kommer ihåg, tror att du kommer ihåg, övertygar dig själv om att du kommer ihåg eller det du låtsas att du kommer ihåg. Eller?

Ses.

 

 

Skriv ett inlägg

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.